Kundmöten bokade utan dubbelbokningar
Företag på Leadhive kan föreslå tider för platsbesök, videomöten eller telefonsamtal. Kunden väljer en tid och Leadhive bekräftar bokningen. Google Calendar-kopplingen i företagsportalen är alltid frivillig.
Google Calendar i Leadhive Meet
Medlemmen bestämmer om och hur kalendern används.
Frivillig kalenderkoppling
Varje företagsmedlem väljer själv om Google Calendar ska anslutas och vilka kalendrar som ska påverka bokningen.
Upptagen – utan mötesinnehåll
Leadhive använder kalenderlistan och endast upptagna tidsintervall. Vi läser inte rubriker, beskrivningar, deltagare eller anteckningar från befintliga händelser.
Endast Leadhives bokningar
Vid bokning, ombokning eller avbokning hanterar Leadhive endast den kalenderpost som tjänsten själv har skapat i vald målkalender.
Det här sparas för kalenderanslutningen
Google-kontots identifierare och e-postadress, kalender-ID och kalendernamn, medlemmens kalenderval, krypterade OAuth-token samt ID för kalenderposter som Leadhive har skapat. Upptagna tidsintervall behandlas tillfälligt när ledighet kontrolleras och sparas inte.
Anslutningen kan kopplas från när som helst. Då försöker Leadhive återkalla åtkomsten hos Google och raderar alltid de sparade Google-specifika anslutningsuppgifterna. Åtkomsten kan också återkallas i Google-kontot. Redan skapade kalenderposter ligger kvar i Google Calendar men synkroniseras inte längre.
Öppna företagsportalen